top of page

Mydros & Grand Tours Nyaralás

2020. augusztus 1-8. Korfu, Sidari

218467361.jpg

A Mydros zenekar a Grand Tours Utazási Irodával közösen idén is megszervezi görögországi csoportos nyaralását az együttes barátainak, közönségének. Tizedik nyaralásunk célpontja a meseszép Korfu szigete, azon belül pedig Sidari település.

A Grand Tours az augusztus 1-8. közötti, 7 éjszakás turnusban (buszúttal együtt július 31. - augusztus 9.) két apartmant tett félre nekünk, a Koursaros és a Katerina nevűt. 

Jelentkezés módja: 
 

 1. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Grand Tours Korfuról szóló oldalait, valamint a két lefoglalt apartman oldalát (KoursarosKaterina).

 • A "Szobák" menüpont alatt virtuálisan körbejárhatsz minden egyes szobát, az "Árak"-nál pedig a részvételi díjakat találhatod meg.  

 • A szobáknál a maximális létszám van feltüntetve, amely nem pótágyazható. 

 1. Nézd meg az apartmanhoz tartozó online foglalási táblázatot (Koursaros foglalás / Katerina foglalás) amelyből megtudhatod, az augusztus 1-8 turnusban mely szobák szabadok (zöldek).
   

 2. Amikor meghoztad a döntést, hogy melyik szobát szeretnéd lefoglalni, kérjük:

  • Készítsd elő az adataidat 

  • Regisztrálj a Grand Tours oldalán (vagy jelentkezz be)

  • Ha készen állsz az online foglalás elvégzésére, lehetőleg munkaidőben, hívd fel Elenit a +3620-341-1630 számon, és tájékoztasd, hogy a Mydros csoport tagjaként fogsz foglalni.

  • Végezd el az online foglalást. Koursaros foglalás / Katerina foglalás)

  • A csoportunk számára kétféle előlegfizetési mód áll rendelkezésre: bankkártyás és átutalásos. 

Ha kérdésed van, kérjük első körben olvasd át újra a Grand Tours oldalát, ahol minden információ naprakészen elérhető. Ha továbbra is segítségre van szükséged, kérjük, írj egy e-mailt az eleni@grandtours.hu és az info@mydros.hu címekre.

Reméljük, életünk egyik legjobb nyaralását tölthetjük együtt idén, szeretettel várunk!

Mydros & Grand Tours

bottom of page